Angry birds Activity Park ja Saimaan kylpylä

Maanantai aamulla on ollut kello tytöllä ja itsellä soimassa jo kello 6.30, koska me ollaan tunnetusti huonoja heräämään, tai ainakin minä. Tyttö taisi tulla joskus klo 6.45 katselemaan lastenohjelmia ja meitsi paineli vaan torkkua. Onneksi siinä pyöri ne lastenohjelmat, koska mä en olis päässyt ylös ikinä ylös klo 7.30 mennessä. 25 minuutissa piti olla valmiina. Oli hiukka hektinen aamu siinä kohtaa, kun piti bussiin keretä, että kerkee aamupalaa käydä ostamassa, ettei ihan heikko-olo tuu tossa matkalla.


No oltiin ainakin ajoissa paikalla odottelemassa bussia, ettei myöhästytty. Meinaa kaupassa ei mennyt todellakaan kauaa. Oltiin jo suunnilleen klo 8.35 odottelee bussia. Tyttö kyseli vaan et "Mennäks me muka nyt jo odottaa?". Noin klo 9.00 lähdettiin ajelee sit Lappeenrantaan. Ja hyi, että mulla tuli pahaolo, kun söin yhden kolmio leivän. Oksettaa ihan kunnolla, mut yritän pitää sen sisällä ainakin sinne perille asti.

No mut tulihan se laatta sitten, kun päästiin Angry birds huvipuistoon ni vessaan vaan oksulle. Ja sit siitä suoraan leikkii ja kiipeilee. Tais mennä kyllä silleen, että tyttö meni tuhatta ja sataa, ja äiti laahusti perässä. Ensinnäkin mä en olis uskaltanut osaan paikoita kiivetä korkeen paikan kammon takia, toisekseen ne olis varmaan räsähtänyt rikki mun alla. No mut tyttö meni ja möngersti,  joka paikan läpi. Kaikki minne äiti ei edes yrittänyt, vaikka periaatteessa olisi voinut. Toi laaservalorata huone tai joku sinne päin ni sinnekään en uskaltautunut. Mut siihen oli ihan jo terveydelliset syyt, miksi en halunnut. Mutta annetaan tässä kohtaa kuvien kertoa enemmän kuin sanojen. Ne kuitenkin kertovat ehkä enemmän millaista kaikkea sieltä löytyi.


kaikkee
jossain tuolla laasereiden keskellä on se lapsikin
juu..pelejä löytyi jos jonkinmoisia..tässä kung fu panda
mä olin tunnin jälkeen ihan poikki ja olisin halunnut,
vaan nukkumaan tuolta
pitäähän se oma puhelinkin jossain välissä tsekata


 Noh, sit oltiin oltu tarpeeks kauan Angry birds Activity Parkissa, ni siirryttiin Saimaan Holiday Clubin kylpylään vähän uiskentelemaan. Oli ihan mukavaa vaihtelua normi uimahalliin. Neiti paineli kylpylässä menee, kun päätön kana. Siel se laski rengasmäkeä mikä meni tunneliin, jossa oli kuulemma värivaloja. Välillä piti kyllä sanoo, että voisit antaa jollekin toiselle välillä sitä rengasta, että sä oot mennyt jo sen verran monta kertaa peräkkäin. No neiti vaihtoi hetkeksi mäkeen, jossa ei tarvitse rengasta. Välillä viihtyi muiden lasten kanssa siinä keskellä, kun oli väri valot ja vesisuihkuja. Ja tietyin väliajoin oli vähän niinkuin pieni uima-/vesidisco. Siellä soi Antti Tuiskun -Sata salamaa ja Lady Gagan - Bad romance, ainakin mitä muistan. Mä aloin olee tuollakin jo ehkä puolentoista tunnin jälkeen, et mä haluun pois. Sinnittelin kuitenkin hetken, että tyttö saa olla. Jossain vaiheessa kuitenkin kävin sanoo, että nyt mennään ja lupasin tytölle 10 minuuttia, kun anomalla anoi. Ite lähdin suihkun kautta veks, tyttö 10 minuuttia perässä.

Harmi ettei saatu kylpylästä kuvia. Kuvaus kielto.

No. Vihdoin kylpylästä päästyämme päätettiin et mennään syömään pizzaa. Tyttönen oli vaan kovin huolissaan, et valmistuuko ne tarpeeksi nopeasti. Kysyttiin sit tarjoilijalta ja tyttären huoli oli ohi. Tyttö otti of cource tän perinteisen kinkku pitsan ja äiti jonkun pollo barbeque. Juotavaks otettiin tietty pieni pepsi tyttöselle ja äidin arkeen kerrankin vähän luksusta ni shampanjaa. Voin kertoo et mä nautin tosta lasillisesta niin kovasti, että. En edes tiedä milloin oisin nauttinut niin, kuin toi lasi shampanjaa ja päivä mun tyttären kanssa kahdestaan. Pizzakin oli hyvää ja saatiin molemmat syötyä koko pizzat, ei tarttenut ottaa mukaan niin ku yleensä.



Joo ravintolassa, jossa käytiin oli tällainen iso akvaario. Tais olla erityisesti lasten mieleen, koska lähes tulkoon jokainen ruokaa odottava lapsi oli siellä niitä katselemassa. Ja joo oli siellä myös Dory ja Nemo, mut jostain syystä ne ei nyt tullut kuvaan. Samoin ne Merisiilit jäi vaille kuvaa, joten saatte tyytyä näihin tai mennä itse paikan päälle katsomaan.

Sit vielä bussilla kotiin. Tää oli tällai päivän reissu mut sitäkin mahtavampi, vaikka itse olinkin ihan voimaton, kun kotiin pääsin. Onneksi iskä oli käyttänyt koiran, ennen kun tuli meitä hakemaan ei tarvinut sitä enää lähteä viemään.


-Tiitu<3



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi, miksi, miksi..

Kontrolloimatonta käytöstä ja epäilyksiä

Nyt asiaa epilepsiasta ja ensiavusta