vähän käsillä tekemistä

 Hellurei.

Tänään on jotenkin tuntunut, et jotain pitäis koko ajan tehdä. Koko ajan käsissä semmoi tunne, että nyt jotain tekemistä. 

 Piirsin siis loppuun mun lohikäärmeen, jonka aloitin silloin tuolla Kuopiossa, kun olin niissä tutkimuksissa. Eipä tuosta nyt hirveen kummoinen tullut. Itse en ainakaan hirveen tyytyväinen ole, mut kohtalaisen kuitenkin, kun pitkiin aikoihin en oo mitään piirtänyt.

Tyttären oveen tehtiin sit oma nimikirjain ja siirrettiin laukut pois ovesta roikkumasta, ni saa senkin taas kunnolla kiinni.

Käytin tohon yhden kimalteisen laatikon kantta, kun koira oli pistänyt poskeensa laatikon. Siitä laatikon kannesta siis leikattu N-kirjain. Näin saatiin vähän kimalletta tyttären N-kirjaimeen. Lankaa sitten kieputettiin kirjaimeen kaksi kerrosta. Välillä kuumaliimalla kiinnittäen kiinni. Kukkaset otettiin vanhasta kukkapannasta, jota ei ole käytetty pitkiin, pitkiin aikoihin, mutta ei ole raaskittu heittää pois. Sit oli pakko laittaa pieni silmukka rautalangasta ja vasaralla yksi pieni naula oveen, ni saatiin kirjain vielä oveen. Vähän on vinkkarallaan, mut ei haittaa.

Sit olin tyttären kanssa jo puhunut aiemmin, et voisin tehdä sellasen unisiepparin. No minäpä tein. Ei tullut ihan sellainen kuin halusin, mutta... Mulla ei ollut, kun turkoosin väristä lankaa tähän hommaan. No, mut juuri oikean väristä tyttären huoneeseen. Vähän mietin alkuun, et miten tän toteutan, kun ei ollut mitään valmista rengasta. Onneksi oli rautalankaa, sellasta paksumpaa. Sit ei muuta, kun tota keski osaa tekee. Sit kieputtelee toista lankaa renkaan ympäri edes takas, että saa siitä vähän paksumman renkaan, välillä kuumaliimaa laittaen. Seuraavaksi roikkuvia nauhoja ja sulkia. Vähän aikaa mietin, että laitanko violetin ja vaaleanpunaisen sulan, mut päädyin laittaa. Sulkia ois voinut ehkä laittaa vähän enemmän. Harmi, ettei ollut enempää niitä vaaleansinisiä tai vaikka valkoisia sulkia. Oli ihan hauska tehdä tämmönenkin.


-Tiitu <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi, miksi, miksi..

Kontrolloimatonta käytöstä ja epäilyksiä

Nyt asiaa epilepsiasta ja ensiavusta