Jatkuu..

Tänään taas ei meinannut millään päästä sängystä ylös, kun viime yönä piti valvoa ja valvoin sitten neljään asti. Makasin pitkään vaan sängyssä, kun en jaksanut nousta ylös aamupalalle.

Tämäkin päivä on oltu todella väsyneitä ja lähestulkoon koko päivä maattu sängyssä, kohtauksia odotelleen.Välillä vain noustu syömään.

Iltaa kohden on alettu kuitenkin pikkuhiljaa virkistymään. On katsottu telkkaria ja luettu lehteä. Puhelimessakin on puhuttu kolmen puhelun verran, kun tytär, äiti ja ystävä soittivat kaikki lähestulkoon peräjälkeen.

Nyt pitäis taas keksiä jotain tekemistä, koska meinasin jälleen valvoa. Jos vaikka sais ne kohtaukset aktivoitua, kun niitä ei ole edelleenkään tullut.

Ja hitsi vie, en pääse vielä huomennakaan suihkuun, vaikka osaston puolelle siirrynkin. Meitsillä pysyy piuhat visusti päässä edelleen hitto soikoon. Ja nyt ei ole kyllä mitään käryä milloin täältä pois päästään, mutta ehkä kuitenkin pääasia on se, että mun pää tutkitaan. Ehkäpä tämä tästä selviää, jossain vaiheessa. Jos ei tällä reissulla, ni tullaan sitten, vaikka syksyllä uudestaan.

-tiitu-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi, miksi, miksi..

Kontrolloimatonta käytöstä ja epäilyksiä

Nyt asiaa epilepsiasta ja ensiavusta