Piuhoihin taas

Voi herran jestas tänään on herätty aikasin. Ennen kello viittä. Nooh, ei siinä, ei mua kyllä vielä väsytä ja oon jälleen päättänyt omaehtoisesti valvoo, jos sais sillä valvomisella niitä kohtauksia aikaiseksi.

Aamupalaa kerkesin tänään vielä syömään osaston puolella oikein mukavassa seurassa ja vähän kerkesi vielä jutustelemaankin, tän ihanan rouvan kanssa, jonka kanssa olen aiemminkin jutskaillut.

Nyt sitten siirryin tänne videotelemetriaan ja taas piuhoihin kiinni. Ja taas musta tuli suuri reality filmitähti, jonka elämää seurataan yötä päivää muutama päivä. Nyt vaan toivotaan, että tällä kertaa tutkimuksissa tulis niitä kohtauksia, kun lääkitystäkin on nyt jo purettu aikas reippaasti.

Olen mä vaan aina yhtä hehkeän näköinen nää piuhat päässä ja verkkohattu päässä. Mutta tästäpä se taas alkaapi. Piuhat päähän ja kamera käyntiin.

Tällä kertaa ei kyl pitäs ihan hetkeen tekemisen loppuu kesken, kiitos sen oman värityskirjan ja värikynien, sekä sanahaku tehtävävihkon. Tosin nyt jo on kolme kuvaa väritetty ja niitä ei ihan karseen montaa tainnut olla, ehkä joku 15 kappaletta. En tiedä riittääkö??? Jaa a. Ei voi tietää. No onneks on vielä käsityöt ja kirjat ja lehdet itsellä. Ja täällä on edelleen tekemättömiä palapelejä ja leffoja joita voi katsoo, jos tulee tekemisen puute. Ja tietenkin voin kirjoittaa jotain ihan liibalaabaa tännekin.

Tästä jatketaan kuitenkin Salkkareilla ja iltapalalla, sekä lääkityksellä. Sit siitä katotaan, että mitä keksitään, jos keksitään yhtään mitään.


-tiitu-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi, miksi, miksi..

Kontrolloimatonta käytöstä ja epäilyksiä

Nyt asiaa epilepsiasta ja ensiavusta