Pottereita ja testejä


Niin se Harry Potter vie edelleen mukanaan

Tänään oli ensimmäinen kerta, kun ei olis millään jaksanut herätä koko hitsin päivään. Muutenkin koko päivän on väsyttänyt ihan sikana. Ja tos päivällä tuli tieto, että nukkumaan ei saa mennä ennen kello 02.00. Eli nyt on taas pakko valvoo pitkään, vaikka väsyttäis ihan älyttömän paljon. Voi pylly sentään.

Päivä on lähestulkoon mennyt Harry Potter -leffa maratonia jatkaen. Neljä viimeistä siis katsottu tänään, kun eilen meni neljä ensimmäistä. Vähän oon yrittänyt siinä kutoa samalla, vaikka en edelleenkään tiedä mikä siitä on tulossa ja välillä myös pelannut puhelimella pelejä vaikka lentotilassa ollaankin.

Tänään tehtiin myös vilkkuvalo- ja hyberventilaatiotestit. Vilkkuvalon lopussa alkoi pikkusen silmät nykii. Hyberventilaatiotesti oli aika raskas, ku piti viisi minuuttia hengitellä nenän kautta sisään ja suun kautta ulos, että huhhuh.

Mun 41 piuhaani
Tänään tutkiskelin myös tuota kotelokassia ja kauhistelin, että kuinka paljon piuhoja mulla on päässä ja mä kannan mukanani. Niitä on yhteensä 41 kappaletta mun päässä kiinni. Mutta on ne ainakin mukavan värikkäitä, vaikka oishan ne tietysti voinut olla kaikki pinkkejä ja punaisia.

Kello alkaa olla nyt yhdeksän illalla. Väsyttää ihan helkkaristi, ja viis tuntia vielä pitäis valvoa. Jotain tekemistäkin pitäisi keksiä siksi aikaa, että pysyy hereillä.

Lääkitys on tänään ollut aamulla Keppra 1500mg, Zonegran 200mg ja Venlafaxin 150mg ja illalla Keppra 1000mg ja Zonegran 200mg. Ja edelleen sitä vähennetään. Yksi lääke siis poistettu kokonaan tässä vaiheessa.

Kohtauksia odotellaan hemmetti soikoon vieläkin. Miksi ne ei vaan vois tulla? Tää alkaa olla todella turhauttavaa, että täällä ollaan vaan ja istutaan tai maataan, ja sitten tylsistytään, kun alkaa vaivaamaan tekemisen puute. Mä niin olisin toivonut saavani kohtauksia tällä toisella reissulla, mutta vielä ei ole mitään tapahtunut. No onneksi tässä on vielä jonkin verran aikaa, tulla niitä kohtauksia, jos ovat tullakseen. Toivon parasta.


-tiitu-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi, miksi, miksi..

Kontrolloimatonta käytöstä ja epäilyksiä

Nyt asiaa epilepsiasta ja ensiavusta